Sloten vervangen? Bel een professional

U denkt er al een tijdje over om uw sloten te vervangen voor modernere, meer betrouwbare sloten? Kies er dan voor om dit te laten doen door een betrouwbare slotenmaker. U vindt in ons een betrouwbare partner die u graag van gedegen advies voorziet op het gebied van inbraakpreventie. Naast advies helpen we u vanzelfsprekend ook graag met de montage van uw sloten en overige preventieve maatregelen. Zo weet u zeker dat montage snel gebeurt, zonder bijkomende schade, dat alles goed werkt, dit alles zonder een onnodig hoge rekening.

Geen klus te klein

Een veelgehoorde klacht over onze branchegenoten is dat andere slotenmakers het laten afweten als het gaat om vervanging of reparatie van een enkel slot. Dat zal u bij ons niet overkomen! Uw sloten zijn onze diepgewortelde passie en we helpen u graag bij problemen. Ook al gaat het om een enkele sleutel, of een enkel slot.

Wij zijn er altijd en overal voor u!

24-uurs service wordt door veel bedrijven gebruikt als een perfecte reclameslogan. Bij ons is dit zeker niet het geval. Wij staan iedere dag, 365 dagen per jaar, 24 uur per dag voor u klaar. Staat u buitengesloten op 2e Paasdag? Slotendienst JacKey Rotterdam is binnen een half uur bij u. U bent uw sleutels verloren op Oudjaarsavond? Wij komen eraan, in elk deel van het land! U krijgt het rolluik van uw winkel in Breda niet open op dinsdagmorgen 7 uur? Geen zorgen: we zijn al onderweg! U belt, de monteur snelt voor uw sloten vervangen in Breda. Onze keiharde belofte.

Voor bedrijven

Wij werken niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Wij helpen u graag bij het opstellen van een deskundig advies in het kader van de Verbeterde Risico Klasse Indeling, die weer omgezet wordt in een solide beveiligingsplan. Zo is uw bedrijf altijd beschermd tegen pogingen tot inbraak en zal de bijkomende schade tot een minimum beperkt blijven. Vanzelfsprekend werken we nauw samen met uw beveiligingsdienst en met de Politie.

Wij zijn graag uw helpende hand bij plaatsing van rolluiken, camerasystemen, anti inbraaksystemen en het zetten van veiligheidsglas.